ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιμόπουλος: Δεν αφορούσε στην πανδημία η διατύπωσή μου για «τρίχα που γίνεται τριχιά»

Σιμόπουλος: Δεν αφορούσε στην πανδημία η διατύπωσή μου για «τρίχα που γίνεται τριχιά»
Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητά τη διαγραφή του ΙΝΤΙΜΕ

Απάντηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητά τη διαγραφή του έδωσε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η επίμαχη φράση του για «λεκέ και για τρίχα που γίνεται τριχιά», δεν αφορούσε στην πανδημία, όπως τον κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «στην καταστροφολογία στην οποία καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται και αλλάζει».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Σιμόπουλος:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ. Απομονώνοντας ένα πολύ μικρό τμήμα της χθεσινοβραδυνής συζήτησης με τη συμμετοχή μου, στην εκπομπή «Kontra 24» με την Αναστασία Γιάμαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητάει την διαγραφή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.Τονίζω ότι η διατύπωση μου για «λεκέ και για τρίχα που γίνεται τριχιά» δεν αφορούσε στην πανδημία, αλλά στην καταστροφολογία στην οποία καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται και αλλάζει. Σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε στους νεκρούς από την πανδημία, στη μνήμη των οποίων στέκομαι με απέραντο σεβασμό. Είναι απαράδεκτο για τον ΣΥΡΙΖΑ να επιδίδεται σε κανιβαλισμό προσώπων, επενδύοντας πολιτικά στα θύματα της πανδημίας. Μπορείτε να δείτε εδώ https://bit.ly/3J3jI81 ολόκληρο το επίμαχο σημείο της συζήτησης και όχι μόνο το τμήμα που ηθελημένα χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΥΡΙΖΑ: Να διαγράψει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Σιμόπουλο

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ζητείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να διαγράψει τον κ. Σιμόπουλο, με αφορμή τις αναφορές του περί «λεκέ» για τους 23.700 θανάτους από την πανδημία και «την τρίχα που κάνει τριχιά η αντιπολίτευση».

Ειδικότερα, στην Κουμουνδούρου σχολίαζαν πως «δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της ΝΔ που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας».

«Ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος χθες (Πέμπτη) το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση. Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορονοϊού», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση», προσθέτουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ