ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης για αποπομπή Λιβανού: Κυνισμός και ψηφοθηρία στις στάχτες και στο χιόνι

Κατρίνης για αποπομπή Λιβανού: Κυνισμός και ψηφοθηρία στις στάχτες και στο χιόνι
Σφόδρα επικριτικός ο επικεφαλής της Κ.Ο, του Κινήματος Αλλαγής προς την κυβέρνηση INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σφοδρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από το θώκο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης άσκησε τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

Ο κ. Κατρίνης τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αποπέμψει τον κ. Λιβανό από την κυβέρνηση για την ωμή παραδοχή της "πολιτικής εποποιίας" της κυβέρνησης Καραμανλή, να γυρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2007, μοιράζοντας τριχίλιαρα με κάθε τρόπο, όπως παραδέχτηκε ο τότε υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ».

Επίσης, ανέφερε πως «συνιστούν κυνισμό και ψηφοθηρία στις στάχτες αλλά και στο χιόνι, που ήταν και παραμένουν τα κύρια χαρακτηριστικά της νεοσυντηρητικής αντίληψης για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών».

Σύμφωνα με τον κ. Κατρίνη, αποτελούν την πρώτη ύλη για να αποφεύγουν κάποιοι να αποδίδουν ή να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

«Συνέβη το 2007 με τις φωτιές στην Ηλεία, συνέβη και στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, συνέβη και στην πρόσφατη κακοκαιρία», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ