ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης κατά Τζάκρη για τη δήλωση ότι οι νεκροί της Covid θα ξεπεράσουν τον Εμφύλιο

Πλεύρης κατά Τζάκρη για τη δήλωση ότι οι νεκροί της Covid θα ξεπεράσουν τον Εμφύλιο
Ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε πού μπορεί να φτάσει ένας βουλευτής για να κάνει κριτική στους θανάτους από Covid-19, να συγκρίνει νεκρούς Εμφυλίου με νεκρούς πανδημίας INTIME

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη προκάλεσε η επίκαιρη ερώτησή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη, στην οποία αναφέρει ότι οι θάνατοι Covid-19 θα ξεπεράσουν αυτούς του Εμφυλίου Πολέμου, για να ρωτήσει στη συνέχεια γιατί φτάνει η Ελλάδα σε νεκρούς την Μεγάλη Βρετανία.

Ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε πού μπορεί να φτάσει ένας βουλευτής για να κάνει κριτική στους θανάτους από Covid-19, να συγκρίνει νεκρούς Εμφυλίου με νεκρούς πανδημίας.

«Εμείς ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους και εσείς κοιτάτε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να κάνετε μικροκομματική πολιτική», υπογράμμισε ο υπουργός. Παράλληλα της υπενθύμισε αυτό, που και ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε, ότι το σύστημα καταγραφής θυμάτων covid της Μεγάλης Βρετανίας οδηγεί σε μείωση 20% των καταγεγραμμένων θανάτων σε σχέση με το δικό μας.

Τέλος τόνισε ότι η λύση στην πανδημία είναι μία, η εμβολιαστική κάλυψη και τα μέτρα που πολέμησε και καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ η εφαρμογή των οποίων αύξησαν κατά 17% την προστασία του πληθυσμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ