ΚΚΕ για επιδότηση ρεύματος: Χρειάζεται θράσος, να βαφτίζεις «μέτρα στήριξης» τα ψίχουλα λίγων ευρώ
«Ελάχιστη στήριξη στα λαϊκά νοικοκυριά αποτελούν μόνο οι προτάσεις του ΚΚΕ για κατάργηση εδώ και τώρα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα και την ενέργεια», αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις Σκρέκα για την επιδότηση ρεύματος.
«Χρειάζεται πολύ θράσος να επιμένει η κυβέρνηση να βαφτίζει "μέτρα στήριξης" των νοικοκυριών τα ψίχουλα των λίγων ευρώ, κι αυτά κουτσουρεμένα, όταν οι αυξήσεις στην ενέργεια είναι πολλαπλάσιες, ως αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της ενέργειας, της απολιγνιτοτοποίησης και της λεγόμενης "πράσινης μετάβασης", που έχουν για σημαία τους η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα αλλά κόμματα.
Ελάχιστη στήριξη στα λαϊκά νοικοκυριά αποτελούν μόνο οι προτάσεις του ΚΚΕ για κατάργηση εδώ και τώρα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα και την ενέργεια», τονίζει το ΚΚΕ, στο σχόλιό του.
Τι αλλάζει στα ταξίδια εντός Ευρώπης με το νέο σύστημα EES - Τι ισχύει για τα βιομετρικά δεδομένα
01:00
Εκπρόθεσμες δηλώσεις ΦΠΑ: Τι αλλάζει στα φορο-πρόστιμα - Πότε προβλέπεται «κούρεμα» έως 80%
00:30
Πορτρέτο της Τζάκι Κένεντι - Ωνάση θα κοσμεί το Οβάλ Γραφείο
23:56
To «Narnia» του Netflix στις αίθουσες το 2027 με την υπογραφή της Γκρέτα Γκέργουιγκ
23:47