Διπλωματικές πηγές: Στην Αθήνα γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Σαουδικής Αραβίας
Ανανεώθηκε:
Το Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε την συγκατάθεση του για την έναρξη λειτουργίας Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα.
Η δημιουργία του ανωτέρω γραφείου αναμένεται να συνεισφέρει στην περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των δύο κρατών, μέσω της ανάπτυξης του διμερούς εμπορίου και των επενδύσεων.
Αποτελεί επίσης ένδειξη της συνεχούς ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων, υπό το φως μάλιστα της πρόσφατης επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Ριάντ, καθώς και της επίσκεψης του Σαουδάραβα ΥΠΕΞ στην Αθήνα πριν από ένα μήνα.
Κατά την συνάντηση μεταξύ των δύο ΥΠΕΞ στην Αθήνα, οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε η δημιουργία του εν λόγω Γραφείου.
ΕΛΛΑΔΑ
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
ΚΟΣΜΟΣ
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40
ΚΟΣΜΟΣ