ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Οι λογαριασμοί δεν περιλαμβάνουν την επιδότηση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση

Κατρίνης: Οι λογαριασμοί δεν περιλαμβάνουν την επιδότηση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση
Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ στην παρέμβασή του ανέφερε ότι «κυβέρνηση τα ρίχνει στον ΔΕΔΔΗΕ και λέει ότι το θέμα θα λυθεί σε λίγες ημέρες κι ο ΔΕΔΔΗΕ ρίχνει την ευθύνη στην ΑΑΔΕ» INTIME

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης εξαπέλυσε στη Βουλή ο Μιχάλης Κατρίνης και με αφορμή τις ανακοινώσεις του αρμόδιου υπουργού είπε ότι οι λογαριασμοί που ήδη φτάνουν στους καταναλωτές δεν περιλαμβάνουν την επιδότηση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση ένα μήνα πριν.

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ στην παρέμβασή του ανέφερε ότι «κυβέρνηση τα ρίχνει στον ΔΕΔΔΗΕ και λέει ότι το θέμα θα λυθεί σε λίγες ημέρες κι ο ΔΕΔΔΗΕ ρίχνει την ευθύνη στην ΑΑΔΕ γιατί έστειλε μόλις πριν 9 ημέρες τα στοιχεία μετρητών και μάλιστα χωρίς ΑΦΜ με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι διασταυρώσεις».

Ο κ. Κατρίνης έκανε παράλληλα, ειδική αναφορά στο ζήτημα του περιστατικού με τη στιχομυθία του κ. Λιβανού με τον κ. Δούκα, που οδήγησε στην αποπομπή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από την κυβέρνηση, σημειώνοντας πως «ότι συνέβη δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, αντίθετα είναι μια ολόκληρη σχολή σκέψης, που εξελίσσεται κάθε φορά που ζούμε μια φυσική καταστροφή, κάθε φορά που διάγουμε μια οιωνεί προεκλογική περίοδο».

Σύμφωνα με τον κ. Κατρίνη οι πολίτες χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα όταν βλέπουν μια κυβέρνηση να μοιράζει χθες τριχίλιαρα και σήμερα διχίλιαρα και χιλιάρικα. «Ο κ. Πρωθυπουργός απέπεμψε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Αν θέλει όμως να είναι ειλικρινής, ας ρίξει μια ματιά δίπλα του: θα δει υπουργούς με πρακτικές και πεπραγμένα που θα έπρεπε να είχαν αποπεμφθεί και αυτοί, αν ίσχυε στην πραγματικότητα αυτός ο αξιακός κώδικας, εντός ή εκτός εισαγωγικών», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ