ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Το σοβιετικό οικονομικό μοντέλο στο νέο σόου του Πολάκη

Νέα Δημοκρατία: Το σοβιετικό οικονομικό μοντέλο στο νέο σόου του Πολάκη
Οι οικονομικές αναλύσεις του Παύλου Πολάκη σε σύγκριση με την πολιτική που εφάρμοσε ως Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλούν γέλιο, αναφέρουν στη ΝΔ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για νέο σόου του Παύλου Πολάκη κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποσχέθηκε κρατικοποιήσεις των πάντων.

«Πρόκειται για το σοβιετικό οικονομικό μοντέλο του κ.Πολάκη και των περισσότερων στον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία προσθέτει ότι οι «οικονομικές του αναλύσεις προκαλούν γέλιο σε σύγκριση με την πολιτική που εφάρμοσε ως Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Στο σημερινό του show, ο Παύλος Πολάκης υποσχέθηκε κρατικοποιήσεις των πάντων – και όσων, δηλαδή, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκχώρησε στο Υπερταμείο. Πρόκειται για το σοβιετικό οικονομικό μοντέλο του κ.Πολάκη και των περισσότερων στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν έμεινε όμως εκεί, εξαγγέλλοντας και μια "δεύτερη σχολή δικαστών", ή οποία προφανώς θα λειτουργεί ως η επίσημη ακαδημία του παραδικαστικού κυκλώματος που ονειρεύεται ανοιχτά η αξιωματική αντιπολίτευση».

«Αν οι οικονομικές του αναλύσεις προκαλούν γέλιο σε σύγκριση με την πολιτική που εφάρμοσε ως Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, οι εξαγγελίες θεσμικών εκτροπών στη Δικαιοσύνη αποτελούν ξεκάθαρη απειλή για τη Δημοκρατία».

«Την περίοδο 2015-2019, όντως επιχείρησαν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, με παραδικαστικές κινήσεις, στημένους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς και υπονόμευση των Ανεξάρτητων Αρχών. Ευτυχώς η Ελλάδα, έχει ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς και το κράτος δικαίου λειτουργεί. Κι όσο ονειρεύονται επιστροφή στις ίδιες μεθόδους, τόσο οι πολίτες θα τους γυρίζουν την πλάτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ