ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live: Η συζήτηση στη Βουλή για λίστες Πέτσα και δημοσκοπήσεις

Live: Η συζήτηση στη Βουλή για λίστες Πέτσα και δημοσκοπήσεις
Τον λόγο θα λάβει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος θα επεκταθεί και στα θέματα της επικαιρότητας που συνδέονται και με τους θεσμούς INTIME NEWS (φωτογραφία αρχείου)

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της Βουλής τη συζήτηση στο Κοινοβούλιο για τις δημοσκοπίσεις, κατά την οποία θα μιλήσει και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή

Η συζήτηση στη Βουλή πραγματοποιείται επί του πορίσματος για τις λίστες Πέτσα, τη δημοσκοπική εταιρεία Opinion Poll και την Enterprise Greece της εξεταστικής επιτροπής που είχε συγκροτηθεί κατόπιν πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Τον λόγο λαμβάνει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος θα επεκταθεί και στα θέματα της επικαιρότητας που συνδέονται και με τους θεσμούς, όπως είναι το επίμαχο βίντεο του Σπήλιου Λιβανού (ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αντιπαραβάλει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το ίδιο πριν λίγες ημέρες με τις αποζημιώσεις για Αττική Οδό και ΤΡΑΙΝΟΣΕ), την αρχειοθέτηση για Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο για την υπόθεση Novartis, αλλά και τα ζητήματα της πανδημίας και της ακρίβειας που μαστίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ