ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ για την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και τις... ίσες αποστάσεις

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ για την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και τις... ίσες αποστάσεις
Η Νάντια Γιαννακοπούλου σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα τον επέκρινε ότι αναφέρθηκε στην κυβέρνηση Καραμανλή που οδήγησε -όπως είπε- τη χώρα στη χρεοκοπία, προκαλώντας την αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κόντρα για την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και τις ...ίσες αποστάσεις που κατηγορείται ότι κρατά το ΚΙΝΑΛ από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε στη Βουλή.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα τον επέκρινε ότι αναφέρθηκε στην κυβέρνηση Καραμανλή που οδήγησε -όπως είπε- τη χώρα στη χρεοκοπία, προκαλώντας την αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση.

«Είπε ο κ. Τσίπρας ότι η σημερινή είναι η χειρότερη κυβέρνηση της δεξιάς από τη μεταπολίτευση και μετά και για μια ακόμη φορά δεν άρθρωσε το ονοματεπώνυμο του Κώστα Καραμανλή, η κυβέρνηση του οποίου οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, είναι διαχρονική η αφωνία σας για τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή», είπε.

«Κυρία Γιαννακοπούλου, οι ίσες αποστάσεις είναι ιστορικό πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που αναγνώριζε ως αντίπαλο μόνον τη δεξιά», σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης και συμπλήρωσε ότι οι ίσες αποστάσεις είναι εντελώς ανιστόρητες. Και έκλεισε λέγοντας: «Μια τελευταία κουβέντα θα πω, Κώστας Καραμανλής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ