Διπλωματικές «γέφυρες» Δένδια με την υποσαχάρια Αφρική: Συνάντηση με τη Σενεγαλέζα ομόλογό του
Συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Σενεγάλης, Aïssata Tall Sall, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στο Ντακάρ.
«Είχαμε μία γόνιμη συνομιλία για την ενίσχυση των δεσμών Ελλάδας-Σενεγάλης σε ένα ευρύ φάσμα τομέων με έμφαση στη ναυτική συνεργασία, το εμπόριο, την εκπαίδευση, την υγεία και την αντιμετώπιση της πανδημίας, τον τουρισμό και το μεταναστευτικό», ανέφερε ο κ. Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter.
Επίσης, συζήτησαν για την εταιρική σχέση ΕΕ-Αφρικής, την κοινή προσήλωση Ελλάδας-Σενεγάλης στο Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας, καθώς και για την κατάσταση ασφαλείας στο Σαχέλ και θέματα ασφάλειας της ναυσιπλοΐας.
Τέλος, υπεγράφησαν τακτικές πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Σενεγάλης, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
Οι δύο αλλαγές στον ΦΠΑ που φέρνουν ελαφρύνσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων
03:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης
02:00
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και σήμερα 28 Αυγούστου
01:00
ΟΠΕΚΑ: Tα επιδόματα που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
00:30