ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία αποχαιρετά την συνάδελφο και μέλος του ΔΣ, Μαριέττα Γιαννάκου

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία αποχαιρετά την συνάδελφο και μέλος του ΔΣ, Μαριέττα Γιαννάκου
Η Μαριέττα Γιαννάκου ΑΠΕ/ΜΠΕ

Το δικό της αντίο, στην Μαριέττα Γιαννάκου, εκφράζει η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, με την απώλεια της Μαριέττας Γιαννάκου, τόσο η Ελληνική ψυχιατρική όσο και η πολιτική ζωή της χώρας μας έγινε φτωχότερη, τονίζει το ΔΣ της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και προσθέτει:

«Ως πολιτικός χαρακτηρίζονταν από την ανεξαρτησία της γνώμης της, την συναίνεση, τη διάθεση προσφοράς, την ευθυκρισία και την ανιδιοτελή της αγάπη για την πατρίδα.

Τα μέλη της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και αποχαιρετούν με συγκίνηση τη συνάδελφο και Μέλος της εταιρείας μας που πάντα στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού και μεταρρύθμισης των ψυχιατρικών υπηρεσιών της χώρας μας.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και σε όλους τους αγαπημένους της».

Υπενθυμίζεται, ότι -όπως έκανε γνωστό η οικογένεια της Μαριέττας Γιαννάκου μέσω ανάρτησης στο twitter- η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/3 στις 15.00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να ενισχυθούν οι σκοποί του σωματείου «Φίλοι κοινωνικής παιδιατρικής / ιατρικής «Ανοιχτή αγκαλιά» και η ομοσπονδία φορέων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και ψυχικής υγείας «Αργώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ