ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός της δικαιολογίας

Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός της δικαιολογίας
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο "πρωθυπουργός της δικαιολογίας". Η κυβέρνησή του εκμεταλλεύεται χυδαία τον πόλεμο στην Ουκρανία για να κρύψει τις δικές της ευθύνες για την ακρίβεια», έγραψε στο facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε το Σάββατο, μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως είναι ο «πρωθυπουργός της δικαιολογίας».

«"Είμαστε σε πόλεμο" υποστήριξε χθες ο Χ. Σταϊκούρας στο open. Αναφερόμενος στους λογαριασμούς ρεύματος πρόσθεσε ότι "μπορεί να έρθουν πιο αυξημένοι τον επόμενο μήνα". Ξέχασε όμως να πει ότι ήδη, πριν τη Ρωσική εισβολή, έχουν έρθει οι λογαριασμοί 3 και 4 φορές αυξημένοι», έγραψε ο κ. Ηλιόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο "πρωθυπουργός της δικαιολογίας". Η κυβέρνησή του εκμεταλλεύεται χυδαία τον πόλεμο στην Ουκρανία για να κρύψει τις δικές της ευθύνες για την ακρίβεια».

«Ας μας απαντήσουν όμως τα κυβερνητικά στελέχη: Πώς ονομάζεται η πρακτική σε καιρό πολέμου κάποιοι να κερδοσκοπούν πάνω στις βασικές ανάγκες των πολιτών;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ