Θεοδωρικάκος: «Οι επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. εγγύηση για την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας»
Ανανεώθηκε:
Την ικανοποίησή του για την εξιχνίαση μεγάλων υποθέσεων που απασχόλησαν τις τελευταίες ημέρες την κοινή γνώμη εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. «Οι επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας εγγύηση για την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας» δήλωσε και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην ΕΛ.ΑΣ.
Αναλυτικά, η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου έχει ως εξής:
«Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, είναι σπουδαίο και για την Πολιτεία και για τους πολίτες να αισθανόμαστε ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά και προασπίζει την ασφάλεια και των πολιτών και της πατρίδας. Γι’ αυτό τα καλά λόγια και τα συγχαρητήρια αξίζουν πραγματικά στην Ελληνική Αστυνομία, για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει σε συγκλονιστικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τη κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.
»Από την εξιχνίαση της άδικης και τραγικής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις τελευταίες ημέρες και ώρες την εξιχνίαση μέσα σε 48 ώρες του αποτρόπαιου εγκλήματος της δολοφονίας 4 ατόμων στην Ανδραβίδα, την απελευθέρωση του απαχθέντος επιχειρηματία και την σύλληψη των δραστών μέσα σε 24 ώρες από την απελευθέρωσή του και την άμεση εξιχνίαση της πρόσφατης ληστείας που έγινε πριν ελάχιστες μέρες σε χρηματαποστολή στην Αθήνα.
»Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο, με σκληρή δουλειά ενάντια σε κάθε απειλή που αφορά την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας μας. Κάνουμε πράξη το σύνθημα "Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού"».
Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπάλληλος του καταστήματος
22:42
Νέα πρόκληση Φιντάν: «Η ειρήνη στην Κύπρο οφείλεται στην παρουσία Τούρκων στρατιωτών»
22:30
Γάζα: Νέα αρχή για τους μελισσοκόμους μετά την καταστροφή του 95% των κυψελών
22:17
Δύο συλλήψεις στην Κορινθία και μία στη Λέσβο για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια
22:04