Στουρνάρας: Θέμα λίγων ημερών η συμφωνία με τους δανειστές
Την εκτίμηση ότι βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι η δική του η αίσθηση, από την πληροφόρηση που έχει, είναι «ότι είμαστε αρκετά κοντά και ότι είναι θέμα λίγων ημερών πλέον».
Μιλώντας σχετικά με τα προληπτικά μέτρα τόνισε: «Αυτά τα μέτρα υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή τα ζητά το ΔΝΤ. Καταλαβαίνω ότι δεν τα ζητούν οι άλλοι τρεις, ούτε η ΕΚΤ ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ούτε ο ESM. Είναι ένα θέμα που θέτει το ΔΝΤ. Από εκεί και πέρα όμως, τη στιγμή που ο μηχανισμός αυτός έχει γίνει δεκτός από την ελληνική πλευρά, είναι μια λεπτομέρεια που μένει να καθοριστεί ακόμη», κατέληξε ο ίδιος.
ΕΛΛΑΔΑ
Αίσιο τέλος για τον πεντάχρονο στην Θεσσαλονίκη - Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάκτυλο του χεριού
18:07
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μανιφέστο Τσίπρα για κυβερνώσα αριστερά: «Η ώρα της σύγκλισης τριών δυνάμεων και της ελπίδας»
17:51
ΕΛΛΑΔΑ
Στα χέρια των αρχών 58χρονος για επίθεση με γαλλικό κλειδί σε οδηγό ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας
17:43
ΚΟΣΜΟΣ
Στολίσκος για τη Γάζα: Αντιδράσεις και αντιπαράθεση για το ισραηλινό ρεσάλτο στα ανοιχτά της Κρήτης (vid)
17:32
ΕΛΛΑΔΑ