ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο Instagram

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο Instagram

Θετικός στην Covid-19 διαγνώστηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», έγραψε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbFJFqfDgI5

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, τόσο με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσο και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε παρευρεθεί στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής των Βερσαλλιών, στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε τεστ PCR το Σάββατο, με τα προβλεπόμενα, προκειμένου να μεταβεί στην Τουρκία, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Υποβάλλεται και σε rapid καθημερινά. Ο κ. Ερντογάν είχε περάσει Covid πολύ πρόσφατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ