ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας για 25η Μαρτίου: Τιμάμε τους ήρωες του 1821 με τη σκέψη μας στον Ελληνισμό της Μαριούπολης

Δένδιας για 25η Μαρτίου: Τιμάμε τους ήρωες του 1821 με τη σκέψη μας στον Ελληνισμό της Μαριούπολης
Δένδιας: «Βρισκόμαστε πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια επιβολής αναθεωρητικών τετελεσμένων» ΙΝΤΙΜΕ

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

'Οπως αναφέρει: «Έχοντας ως οδηγό τη διαχρονική πίστη της Ελλάδας στο ιδανικό της Ελευθερίας και τη σταθερή της προσήλωση στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, βρισκόμαστε πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια επιβολής αναθεωρητικών τετελεσμένων».

«Τιμάμε τους ήρωες, είμαστε υπερήφανοι για την Ιστορία μας. Εορτάζουμε τη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με αυτοπεποίθηση και ενότητα, αλλά και με τη σκέψη μας στον Ελληνισμό της Μαριούπολης και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει» επισημαίνει επίσης ο Νίκος Δένδιας και εύχεται «Χρόνια Πολλά!».

Σε ξεχωριστό μήνυμα το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Στη φετινή 25η Μαρτίου, ας μη λησμονήσουμε το πρόταγμα της ελευθερίας, τις αξίες και τα ιδανικά που έθεσαν τα θεμέλια ελληνικού κράτους!».

«"Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»" Α.Κάλβος. Σήμερα, Ελληνίδες, Έλληνες και Φιλέλληνες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουμε και τιμούμε την Επανάσταση του 1821. Στη φετινή 25η Μαρτίου, ας μη λησμονήσουμε το πρόταγμα της ελευθερίας, τις αξίες και τα ιδανικά που έθεσαν τα θεμέλια ελληνικού κράτους!» τονίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ