Τασούλας: Η Δύση πρέπει να στριμώξει άγρια τον Πούτιν ώστε να γίνει γι’ αυτόν ο πόλεμος ανυπόφορος
Ανανεώθηκε:
«Η εισβολή στην Ουκρανία πρέπει να εξελιχθεί σε τεράστιο λάθος του Πούτιν. Ήδη έτσι εξελίσσεται. Η Δύση πρέπει να στηρίξει περαιτέρω την Ουκρανία», ανέφερε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας στη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων των κρατών μελών της Ε.Ε. και επεσήμανε ότι «η Δύση πρέπει να στριμώξει άγρια τον Πούτιν ώστε να γίνει γι’ αυτόν ο πόλεμος ανυπόφορος οικονομικά».
Στην ομιλία του ο κ. Τασούλας ανέφερε πως η τακτική Πούτιν παραπέμπει στην παράνομη εισβολή και κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου από την Τουρκία, ενώ σημείωσε πως ο Ρώσος Πρόεδρος «με καθυστέρηση 32 ετών αμφισβητεί την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας, αμφισβητεί την εθνική υπόσταση και τον αυτοπροσδιορισμό της Ουκρανίας, εν ονόματι του ζωτικού χώρου της δήθεν απειλούμενης χώρας του».
Ο Κώστας Τασούλας αναφέρθηκε ακόμη, στη δέσμευση του πρωθυπουργού να οικοδομήσει και πάλι το βομβαρδισμένο μαιευτήριο της Μαριούπολης.
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50
Η κυβέρνηση Τραμπ αναπροσαρμόζει την αμυντική στρατηγική της Ουάσινγκτον σε παγκόσμιο επίπεδο
13:45
Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε τους ψαράδες να χτυπούν το θύμα στο κεφάλι
13:44
Η Γαλλία θα συμμετάσχει στην Eurovision παρά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του Ισραήλ
13:39