ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ουκρανία - ΥΠΕΞ: Δύσκολο το άνοιγμα νέων ανθρωπιστικών διαδρόμων στη Μαριούπολη

Ουκρανία - ΥΠΕΞ: Δύσκολο το άνοιγμα νέων ανθρωπιστικών διαδρόμων στη Μαριούπολη
Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η πρωτοβουλία για υλοποίηση ανοίγματος διαδρόμου για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Μαριούπολη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ελληνικού ΥΠΕΞ, Αλέξανδρο Παπαιωάννου Intime/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η πρωτοβουλία για υλοποίηση ανοίγματος διαδρόμου για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Μαριούπολη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ελληνικού ΥΠΕΞ, Αλέξανδρο Παπαιωάννου.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαιωάννου, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα γίνει η αποστολή για την ανθρωπιστική βοήθεια και τον ανθρωπιστικό διάδρομο στην Μαριούπολη, ούτε η μετάβαση του Νίκου Δένδια, αλλά η ελληνική πρόταση παραμένει στο τραπέζι.

Σημειώνεται πως την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται διμερής συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Ολλανδό ομόλογό του στην Αθήνα, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Αθήνα διμερής συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του και στην συνέχεια διμερής με τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών, ενώ θα ακολουθήσει τριμερής μεταξύ των τριών υπουργών.

Επιπλέον, το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθείς διμερής συνάντηση του κ. Δένδια με την Αμερικανίδα υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Νούλαντ Ούκραν.

LIVEBLOG: Χτυπήθηκε κτήριο του Ερυθρού Σταυρού στη Μαριούπολη - Η Ρωσία δεν απαιτεί άμεσα ρούβλια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ