ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποδομών σε Παππά: Για να μάθει πώς ολοκληρώνονται έργα μήπως να τον φιλοξενήσουμε στα εργοτάξια;

Υποδομών σε Παππά: Για να μάθει πώς ολοκληρώνονται έργα μήπως να τον φιλοξενήσουμε στα εργοτάξια;
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με ένα βιτριολογικό σχόλιο, οκτώ σημείων το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών απάντησε στην κριτική του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά για την επανέναρξη των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου.

«Δεν χρειάζεται μόνο θράσος αλλά και άγνοια», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση η οποία προλογίζεται από την αιχμηρή αναφορά:

«Κατανοούμε τη δυσκολία στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ Κατανοούμε και τα προσωπικά-πολιτικά αδιέξοδα του κ. Παππά».

Όπως υπογραμμίζεται από το υπουργείο Υποδομών, «σε όλα τα πράγματα υπάρχει κι ένα όριο» και συμπληρώνεται σε άκρως δηκτικό ύφος: Ο ΣΥΡΙΖΑ των κατατμήσεων...Ο ΣΥΡΙΖΑ του μηδενικού έργου στις οκτώ εργολαβίες...Ο ΣΥΡΙΖΑ των έκπτωτων διαγωνιζομένων...Ο ΣΥΡΙΖΑ του Καλογρίτσα...Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα βοσκοτόπια...Ο ΣΥΡΙΖΑ που ακύρωσε έργο που θα είχε ολοκληρωθεί σήμερα...Ο ΣΥΡΙΖΑ των 296 εκατομμυρίων κόστους, όταν με κυβέρνηση ΝΔ η συμβολή του Δημοσίου θα είναι 216 εκατομμύρια...».

Διερωτώνται δε, οι συντάκτες του σχολίου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όλων των παραπάνω ως τι μιλάει;». Συνοδεύεται μάλιστα από ένα προσκλητήριο, με σκωπτικό περιεχόμενο:

«Γι’ αυτό, για να μάθει πως ολοκληρώνονται τα έργα, μήπως ενδιαφέρεται ο κ. Παππάς να τον ξεναγήσουμε στα εργοτάξια που ήδη δουλεύουν;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ