ΝΔ: Βολές εναντίον Καμμένου με στόχευση κατά Τσίπρα
Βολές κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή ανάρτησή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Επί της ουσίας, όμως, τα «βέλη» στρέφονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, καθώς η ΝΔ υπενθυμίζει το γεγονός ότι είχε επιλεγεί ως συγκυβερνήτης και υπουργός Άμυνας της προηγούμενης κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία σχολίασε δεικτικά ανάρτηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος εμφανίζεται φορώντας καπέλο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και σχολιάζει τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία λέγοντας: «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια... Ειρήνη».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει:
«Θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος τη νεα ανάρτηση του κ. Καμμένου ως μια ακόμα γραφική του στιγμή.
»Ωστόσο, αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν Υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη, που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε, τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα.
»Γιατί κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται τι θα γινόταν αν...»
«Γυμνά» τα Ιμαλάια: Αντιμέτωπη με «ξηρασία χιονιού» η υψηλότερη οροσειρά της Γης
10:23
Το Πεκίνο απαντά σε Τραμπ για Γροιλανδία: «Δικαιολογία για να επιδιώξετε τα δικά σας συμφέροντα» (vid)
10:22
Τραμπ για Γροιλανδία: «Η άμυνά της βασίζεται σε δύο έλκηθρα με σκύλους, θα την καταλάβουμε»
10:07
Αυστραλία: Nα επανεξεταστεί η απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 16 ετών ζητά η Meta
10:07