ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα Γεωργιάδη-Βιλιάρδου για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία

Νέα κόντρα Γεωργιάδη-Βιλιάρδου για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία
Ο υπουργός Ανάπτυξης διερωτήθηκε μάλιστα, πόσους θα έπρεπε να σκοτώσουν οι Ρώσοι εισβολείς για να στείλουμε αμυντική βοήθεια στην Ουκρανία INTIME

Νέα κόντρα Γεωργιάδη-Βιλιάρδου πυροδότησε η αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία με τον υπουργό Ανάπτυξης να χαρακτηρίζει υπαρξιακό ζήτημα την ήττα της Ρωσίας.

«Είναι υπαρξιακό ζήτημα για την Ελλάδα να ηττηθεί ο Πούτιν και η Δύση να έχει ομόθυμη και ενωμένη απάντηση στην παραβίαση των συνόρων», ανέφερε στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης, δηλώνοντας συγκλονισμένος από τις εικόνες με ανθρώπους δεμένους πισθάγκωνα να έχουν σφαίρες στο κρανίο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης διερωτήθηκε μάλιστα, πόσους θα έπρεπε να σκοτώσουν οι Ρώσοι εισβολείς για να στείλουμε αμυντική βοήθεια στην Ουκρανία.

«Εσείς της Ελληνικής Λύσης που εισηγείστε να αφήσουμε μόνους τους Ουκρανούς, θεωρείτε σωστό και δίκαιο αύριο όλοι οι άλλοι να μας αφήσουν μόνους, αν μας επιτεθεί η Τουρκία;», ήταν το ερώτημα που έθεσε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, εκφράζοντας την ευχή οι δυτικές κοινωνίες να μπορέσουν να αντέξουν τις δοκιμασίες που θα φέρει ο πόλεμος και να δώσουν στον Πούτιν, ο οποίος προφανώς θεωρεί τις δυτικές κοινωνίες, αδύναμες και παρηκμασμένες, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτό κανένα σχέδιο εισβολής και κατοχής σε γειτονική χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ