ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Κουτσούμπας: Μετατρέψατε τη χώρα σε ορμητήριο πολέμου

Δ. Κουτσούμπας: Μετατρέψατε τη χώρα σε ορμητήριο πολέμου
Ευθείες βολές στην κυβέρνηση ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

Ευθείες βολές στην κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει τη χώρα σε ορμητήριο πολέμου εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του πορίσματος της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ υποστήριξε ότι έχει μετατραπεί γη Αλεξανδρούπολη σε ΝΑΤΟ αμερικανική βάση, σε Σούδα του Βορρά, καθώς από το λιμάνι, το αεροδρόμιο αλλά και από άλλες υποδομές όπως το σιδηροδρομικό δίκτυο, μεταφέρει στρατιωτικό υλικό προς την Ανατολική Ευρώπη.

Όπως είπε, η Αλεξανδρούπολη που απέχει μόλις 1.000 χιλιόμετρα από την Οδησσό, καθίσταται στόχος αντιποίνων, καθώς από εκεί μεταφέρεται στρατιωτικό υλικό του ΝΑΤΟ στη συνοριακή γραμμή της Ουκρανίας.

Ο κ. Κουτσούμπας επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς -όπως είπε- επί ημερών του συνυπογράφηκε η μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε ΝΑΤΟϊκή μπαρουταποθήκη, παρά τα αντιπολιτευτικά τραγούδια που σήμερα λέει τραγουδά.

«Και αύριο όλοι μαζί εδώ στη Βουλή, θα χειροκροτήσετε τον Ζελένσκι, τον πρόεδρο μιας αντιδραστικής κυβέρνησης, που έχει ενσωματώσει στις δομές του κράτους φασιστικές εγκληματικές οργανώσεις, που καταπατά τα δικαιώματα μειονοτήτων και διώκει και φυλακίζει κομμουνιστές», υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ