ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρίτο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετός προετοιμασιών - 5.700 σύνεδροι και «ηχηρές» παρουσίες στο Τάε Κβο Ντο

Τρίτο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετός προετοιμασιών - 5.700 σύνεδροι και «ηχηρές» παρουσίες στο Τάε Κβο Ντο
CNN Greece/ Αλέξανδρος Γαστεράτος

Φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προσωπικότητες από το χώρο της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής, του πολιτισμού, του επιχειρείν και αθλητισμού θα βρεθούν στο Φάληρο, για το 3ο Συνέδριο του κόμματος που ξεκινά σε λίγα λεπτά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά από πυρετώδεις προετοιμασίες, το Τάε Κβο Ντο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις εργασίες του συνεδρίου που έρχεται να επεξεργαστεί και να επιβεβαιώσει τον χάρτη της διαδρομής προς την ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα στις εκλογές με απλή αναλογική και τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης.

Παρουσία των 5.700 συνέδρων, προσκεκλημένων του κόμματος και απλών μελών στο κλειστό γήπεδο Τάε Κβον Ντο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη, θα επιχειρήσει να σημάνει την αρχή του τέλους της «πιο αποτυχημένης κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών» και την αυγή μίας νέας προοδευτικής κυβέρνησης.

Λίγο μετά τις 18:00, ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ έφτασε στο Φάληρο και, όπως πληροφορείται το CNN Greece, αναμένεται να απευθυνθεί στο σώμα του συνεδρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ