NΔ: Aς σταματήσουν να θριαμβολογούν για τις αποτυχίες τους
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα θεμελιώδη μεγέθη της οικονομίας χειροτερεύουν δραματικά απαντώντας σε προηγούμενη δήλωση της κυβερνητική εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.
«Μετά την αναγκαστική ολιγοήμερη σιωπή λόγω των εορτών του Πάσχα, το θράσος και η προπαγάνδα της κυβέρνησης επέστρεψαν. Επιχειρούν και πάλι εξαπάτηση», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.
Δίνοντας απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο υπενθύμισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν από ένα χρόνο προέβλεπε ανάπτυξη 2,9% ενώ σήμερα προβλέπει ύφεση 0,3%, μείωση της ανεργίας στο 23,2% ενώ σήμερα την προβλέπει στο 24,7% και μείωση του δημοσίου χρέους στο 173,5% του ΑΕΠ ενώ σήμερα προβλέπει αύξησή του στο 182,8% του ΑΕΠ.
«Ας σταματήσουν να θριαμβολογούν για τις αποτυχίες τους που πληρώνουν ακριβά όλοι οι Έλληνες», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Το πρωί της Τετάρτης η συνάντηση αγροτών με Χατζηδάκη, Τσιάρα
20:24
ΗΠΑ: Ο Κλίντον δεν εμφανίστηκε να καταθέσει στη Βουλή για την υπόθεση Έπσταϊν
20:15
Ευρωπαϊκές χώρες καλούν τους Ιρανούς πρέσβεις για τη βία στις διαδηλώσεις
20:04
Αγροτικά μπλόκα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης και Εγνατία Οδό
19:53