ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος σε ΣΥΡΙΖΑ: Παρασκευή και Σάββατο τσακωνόσασταν στο Συνέδριο,σήμερα κάνετε αντιπολίτευση

Θεοδωρικάκος σε ΣΥΡΙΖΑ: Παρασκευή και Σάββατο τσακωνόσασταν στο Συνέδριο,σήμερα κάνετε αντιπολίτευση
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Την κατάθεση νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής της ΕΛΑΣ προανήγγειλε στη Βουλή ο Τάκης Θεοδωρικάκος και επεσήμανε πως η ψηφιακή μετάβαση των υπηρεσιών θα αποδεσμεύσει περισσότερα από 1.500 στελέχη τα οποία και θα διατεθούν για την ασφάλεια των γειτονιών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν ως άμεση προτεραιότητα την αντιμετώπιση του προβλήματος της ακρίβειας και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολιτευτική του ρητορική.

«Παρασκευή και Σάββατο τσακωνόσασταν στο συνέδριο για το πώς θα εκλεγεί ο αρχηγός σας. Σήμερα είπατε να κάνετε και λίγη αντιπολίτευση. Θα σας πω καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα», είπε απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση έχει τον παλμό της κοινωνίας. Ο πρωθυπουργός έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ακρίβειας που πλήττει τους πάντες και κυρίως τους πιο ευάλωτους. Η κυβέρνηση στοχεύει σε ουσιαστική μάχη που ελπίζουμε πως θα έχει αποτελέσματα μέσα στην Ευρώπη ώστε η ΕΕ να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ενεργειακού κόστους. Κρατήστε τη δήλωση και δέσμευση του πρωθυπουργού πως ότι και να γίνει στην ΕΕ η Ελλάδα έχει το δικό της εθνικό σχέδιο που θα ενεργοποιηθεί αν η ΕΕ δεν λάβει τις αποφάσεις που πρέπει. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως όσα λέει τα εννοεί».


ΔΗΜΟΦΙΛΗ