ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες σύντομα θα γιορτάσουν την απαλλαγή τους από τον αλαζονικό κ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες σύντομα θα γιορτάσουν την απαλλαγή τους από τον αλαζονικό κ. Μητσοτάκη
Ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ανάμεσα σε άλλα πως «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος ότι η σελίδα που θα αφήσει στην σύγχρονη ελληνική ιστορία θα έχει ένα χρώμα: μαύρο» Intime

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «αλαζονική διακυβέρνηση» εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ τονίζει πως ο πρωθυπουργός έχει οδηγήσει τη χώρα σε «ρεκόρ ακρίβειας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ανάμεσα σε άλλα πως «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος ότι η σελίδα που θα αφήσει στην σύγχρονη ελληνική ιστορία θα έχει ένα χρώμα: μαύρο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Πολύ σύντομα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν την απαλλαγή τους από τον αλαζονικό και επικίνδυνο κ. Μητσοτάκη. Τον άνθρωπο που έχει οδηγήσει τη χώρα σε ρεκόρ ακρίβειας αφού πρώτα την οδήγησε σε ρεκόρ απωλειών μέσα στην πανδημία.

Τον άνθρωπο που χωρίς ντροπή «πούλησε» περικεφαλαίες για να έρθει σήμερα χυδαία και κυνικά να προστατεύει την αισχροκέρδεια. Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος ότι η σελίδα που θα αφήσει στην σύγχρονη ελληνική ιστορία θα έχει ένα χρώμα: μαύρο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσυνεδριακή συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας στη Νίκαια.

«Επειδή η ασύστολη αλαζονεία του ωστόσο δεν έχει τέλος, θα είχε ενδιαφέρον να τολμήσει να περπατήσει σε έναν εμπορικό δρόμο χωρίς δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ ή να κάνει συνέδριο με 10.000 συνέδρους και πολίτες σε ανοιχτή δημόσια συζήτηση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.​

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ