Βελόπουλος κατά Μητσοτάκη για Ρεβυθούσα
Στην πρόβλεψη ότι «ο τουρισμός δεν θα πάει καλά ούτε φέτος», προέβη στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος και σημείωσε ότι οι τιμές είναι απλησίαστες και οι μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες αισχροκερδούν.
Σε παρέμβασή του στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις του τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου στο νησί της Ρεβυθούσας.
Χαρακτήρισε ψευδή τον ισχυρισμό ότι η Ρεβυθούσα μπορεί να δώσει ενεργειακή επάρκεια και αυτάρκεια στην χώρα μας, υποστηρίζοντας ότι ακόμη κι αν στηθεί ένα τάνκερ δίπλα στο νησί, αυτό θα καλύπτει μόνο το 2 % των συνολικών αναγκών.
Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για την πυρηνική ενέργεια, με τη μέθοδο της σύντηξης.
Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η πρόταση της εισαγγελέως για έλεγχο του κινητού του σταθμάρχη
08:17
Θεσσαλονίκη: Ληστεία με τσεκούρι και λοστό σε βενζινάδικο- Απείλησαν τον υπάλληλο και πήραν 500 ευρώ
08:14
Emmy 2026: Η μεγάλη βραδιά έφτασε – Ποια είναι τα φαβορί για τα μεγάλα βραβεία
08:00
Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις: Mικρές οι μεταβολές, ανοιχτές οι μεγάλες «μάχες»
07:52