Ηλιόπουλος: Για το Μαξίμου τα προβλήματα των πολιτών μοιάζουν ξένος κόσμος
Ανανεώθηκε:
«Το θράσος της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα μας είπαν ότι δεν θα μειώσουν τον ΕΦΚ για να μην κερδίσουν όσοι "έχουν Καγιέν" σήμερα ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε στους πολίτες ότι τελικά οι τιμές στην λιανική είναι καλές και δεν χρειάζεται να διαμαρτύρονται», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.
«Και ας είναι πάλι σήμερα πρωταθλήτρια η Ελλάδα με την ακριβότερη τιμή χονδρικής στα 268 ευρώ, ενώ Ισπανία και Πορτογαλία έχουν 85 ευρώ», σημειώνει και σχολιάζει: «Για τους Λουδοβίκους του Μαξίμου τα προβλήματα των πολιτών μοιάζουν σαν ένας ξένος κόσμος. Ούτε τους ενδιαφέρει, ούτε θέλουν να τα αντιμετωπίσουν. Να είναι σίγουροι, όμως, ότι οι πολίτες θα στείλουν τον λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη. Η προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία θα έρθει και θα φέρει την απαραίτητη πολιτική αλλαγή».
«Τέλος, συνιστούμε στον κ. Οικονόμου να είναι πιο προσεκτικός στις αναφορές του για "παλαιό", καθώς είναι εκπρόσωπος ενός Μητσοτάκη», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Παράταση έως 15 Μαΐου για αιτήσεις στο πρόγραμμα
04:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32