ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά Σκουρλέτη: Όση χυδαιότητα κι αν επιστρατεύσει, δεν θα γίνει αρεστός στον Τσίπρα

ΝΔ κατά Σκουρλέτη: Όση χυδαιότητα κι αν επιστρατεύσει, δεν θα γίνει αρεστός στον Τσίπρα
«Αφού ο κύριος Σκουρλέτης κόπτεται τόσο για τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τον ενημερώνουμε ότι μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ξεπερνούν κατά 10.000 τα μέλη που κατάφερε να εγγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωπαραταξιακές τους διαδικασίες» INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Πάνου Σκουρλέτη αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εξαπέλυσε τη Μεγάλη Τετάρτη η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «στη ΝΔ δεν υπάρχουν μέλη, είναι “αόρατα” τα μέλη, είναι μητρώα μελών, είναι γραφεία ευρέσεως εργασίας οι οργανώσεις της».

«Μετά την εικόνα διάλυσης που παρουσίασε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, οι εμπλεκόμενες πλευρές προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις επιστρατεύοντας το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει να τους ενώ πει: το μίσος τους για τη Νέα Δημοκρατία. Τελευταίος (όπως αποδείχτηκε ότι συνηθίζει και στις κάλπες) εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης να προσβάλει τις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και τους χιλιάδες πολίτες μας που δραστηριοποιούνται σε αυτές», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Και προσθέτει: «Αφού ο κύριος Σκουρλέτης κόπτεται τόσο για τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τον ενημερώνουμε ότι μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ξεπερνούν κατά 10.000 τα μέλη που κατάφερε να εγγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωπαραταξιακές τους διαδικασίες. Τον ενημερώνουμε επίσης ότι οι τοπικές μας οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα αποτελούν οργανικό κομμάτι της Κοινωνίας των Πολιτών, αποτελώντας τον σύνδεσμο μεταξύ Κυβέρνησης και κοινωνίας, με έντονη πολιτική και κοινωνική παρουσία στις περιοχές τους».

«Ο κύριος Σκουρλέτης θα έπρεπε να είχε μάθει τόσα χρόνια ότι όση χυδαιότητα και αν επιστρατεύσει, δεν θα καταφέρει να γίνει αρεστός στον κύριο Τσίπρα και τους «προεδρικούς». Είναι καιρός τόσο για εκείνον, όσο και τους εσωκομματικούς του αντιπάλους να καταλάβουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά το γεγονός ότι οι πολίτες έχουν ξεπεράσει οριστικά τις ιδεοληψίες και τα απωθημένα τους», αναφέρει – μεταξύ άλλων – το κυβερνών κόμμα.

Και καταλήγει: «Η Νέα Δημοκρατία ενωμένη συνεχίζει να κοιτάει μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που ανακύπτουν και διαμορφώνοντας τις προοπτικές για ένα καλύτερο κοινό μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ