ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βαρβάκειο Αγορά ο Πατούλης - «Πλήρης επάρκεια στην αγορά, μικρή αύξηση στις τιμές»

Στη Βαρβάκειο Αγορά ο Πατούλης - «Πλήρης επάρκεια στην αγορά, μικρή αύξηση στις τιμές»
Ο περιφερειάρχης Αττικής μίλησε με τους καταστηματάρχες στη Βαρβάκειο Αγορά CNN Greece / Αλέξανδρος Γαστεράτος

Τη Βαρβάκειο Αγορά επισκέφτηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης για να μιλήσει με τους καταστηματάρχες και να δει τις τιμές των προϊόντων, ενόψει του Πάσχα

Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως «υπάρχει πλήρης επάρκεια στην αγορά και η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή. Με τις υπηρεσίες μας, της περιφέρειας κάνουμε εντατικούς ελέγχους ώστε αυτή η ποιότητα να εξασφαλίζεται».

Όσον αφορά τις τιμές, είπε πως «υπάρχει μια μικρή αύξηση σε σχέση με πέρυσι αλλά υπάρχουν αγορές, όπως η Βαρβάκειος όπου μπορεί να βρει κανείς πολύ καλά προϊόντα και πολύ χαμηλότερες τιμές από οπουδήποτε αλλού».

Ο περιφερειάρχης διαβεβαίωσε πως «οι έλεγχοι θα ενταθούν μέχρι και το Μ. Σάββατο», ενώ όπως σημείωσε «στους 900 ελέγχους τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν κάποια μικρά θέματα, όπως η κακή συντήρηση αλλά σε μικρά ποσοστά, καθώς και ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το ότι κατεψυγμένα προϊόντα πωλούνται ως νωπά».

«Σε γενικότερο βαθμό τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας», τόνισε.

Ακόμη, ο κ. Πατούλης αναφέρει πως για όσους δεν μπορούν να υποστηρίξουν ένα πασχαλινό τραπέζι, «η Περιφέρεια Αττικής έχει εξασφαλίσει ένα μεγάλο τραπέζι, οικογενειακό την Κυριακή του Πάσχα, στο Πάρκο Τρίτση, για χιλιάδες συμπολίτες μας για να χορέψουμε και να γλεντήσουμε, με σούβλες πολλές και κόκκινα πασχαλινά αυγά».

Σημειώνεται πως η κίνηση το πρωί της Μ. Πέμπτης είναι ιδιαίτερα αυξημένη στη Βαρβάκειο, με τον κόσμο να κάνει τα ψώνια του για την Κυριακή του Πάσχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ