ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Μαξίμου έστειλε λαμπάδες στους μικρούς φίλους των παιδικών χωριών SOS

Το Μαξίμου έστειλε λαμπάδες στους μικρούς φίλους των παιδικών χωριών SOS
Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, προσέφερε στα παιδιά τις Πασχαλινές λαμπάδες facebook

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Βάρη.

Στο φιλόξενο «σπίτι» τους έφτασε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος τους προσέφερε τις Πασχαλινές λαμπάδες που θα κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά στην Ακολουθία της Ανάστασης.

Οι λαμπάδες χειροτεχνήθηκαν από τα παιδιά της «Φλόγας», μιας ακόμη οργάνωσης που επιτελεί εξαιρετικό ανθρωπιστικό έργο με τις υπηρεσίες που προσφέρει στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Όπως έγινε γνωστό σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό έγινε με την φροντίδα του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γ.γ. του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και το γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Σταμάτη που για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στα παιδιά μας. Και αυτό το Πάσχα πρόσφεραν πασχαλινές λαμπάδες από την "Φλόγα" σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης για να ανάψουν το φως της Ανάστασης, της Ελπίδας και της Ειρήνης».

«Ανάμεσά τους βρέθηκαν και τα παιδιά των πρώτων μονογονεϊκών οικογενειών που φιλοξενούμε από την Ουκρανία», σημειώνεται στη σελίδα των Παιδικών Χωριών SOS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ