ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτόπουλος: Τιμούμε τον Άγιο Γεώργιο τον προστάτη του Ελληνικού Στρατού

Παναγιωτόπουλος: Τιμούμε τον Άγιο Γεώργιο τον προστάτη του Ελληνικού Στρατού
«Χρόνια πολλά στους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και τους Οπλίτες του Στρατού μας», εύχεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ

Τις ευχές του στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και τους Οπλίτες του Ελληνικού Στρατού που σήμερα Δευτέρα του Πάσχα τιμούν τη μνήμη του προστάστη τους Αγ. Γεωργίου, έστειλε μέσω ανάρτησής του στα social media ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος. 

«Σήμερα τιμούμε τον Άγιο Γεώργιο, τον Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρο Προστάτη του Ελληνικού Στρατού. Χρόνια πολλά στους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και τους Οπλίτες του Στρατού μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος για τη σημερινή εορτή του Αγίου Γεωργίου.

Δένδιας: Χρόνια πολλά στον ελληνικό στρατό

Χρόνια πολλά στη Γεωργία και τον Γιώργο για την ονομαστική τους εορτή, καθώς και «στα στελέχη και τους στρατευμένους στον ελληνικό στρατό και το Πεζικό, που διαφυλάττουν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας, για τον προστάτη τους 'Αγιο Γεώργιο», ευχήθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ένα βίντεο που ανάρτησε στο twitter.

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και θα ήθελα να ευχηθώ σε όσες και όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά, με υγεία, με ευτυχία, με τη δύναμη να ξεπερνούν τις δυσκολίες των καιρών», ανέφερε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

«Ο 'Αγιος Γεώργιος είναι ο προστάτης άγιος του ελληνικού στρατού και του πεζικού μας, ενός όπλου που πολλοί από εμάς υπηρετήσαμε. Εύχομαι σε όλα τα στελέχη δύναμη, υγεία, ευτυχία και τη δυνατότητα να υπερασπίζουν πάντα την πατρίδα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ