ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της: Η Δημοκρατία είναι πιο δυνατή από τα γκαζάκια τους

ΝΔ για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της: Η Δημοκρατία είναι πιο δυνατή από τα γκαζάκια τους
Ζημιές στην είσοδο των γραφείων της ΝΔ στην Πεύκη προκάλεσε εμπρηστικός μηχανισμός που τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για «ακραίες μειοψηφίες» και «θρασύδειλους τραμπούκους» που δεν φοβίζουν κανέναν, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στην τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στα γραφεία της στην Πεύκη τη νύχτα της Τρίτης.

«Η πολιτική της κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών και την εφαρμογή των κανόνων του Κράτους Δικαίου ήταν και παραμένει αταλάντευτη επιλογή. Είναι αναμενόμενο οι γνωστές ακραίες μειοψηφίες να αντιδρούν, όπως έκαναν χθες το βράδυ με την επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης - Πεύκης, αφού βλέπουν ότι οι μέρες της ανοχής στη βία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Κανέναν δεν φοβίζουν, κανέναν δεν τρομοκρατούν, κανέναν δεν πτοούν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι του κοινού ποινικού δικαίου. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τα γκαζάκια τους. Το μόνο που επιβεβαιώνουν και υπογραμμίζουν είναι η ορθότητα της σταθερής και αταλάντευτης προσήλωσής μας στη μηδενική ανοχή στην ανομία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ