14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης στο CNN Greece: Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε ως παράταξη, να υπηρετούμε τον πολίτη

Πλεύρης στο CNN Greece: Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε ως παράταξη, να υπηρετούμε τον πολίτη
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME

Τις συντεταγμένες στην κυβερνητική πυξίδα για τον τελευταίο χρόνο της θητείας της, δείχνει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με παρέμβαση του στο CNN Greece, πριν ανοίξει η αυλαία του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου: «Το Συνέδριο μας συμπίπτει με την αφετηρία του τέταρτου χρόνου διακυβέρνησης μας και μέσα από αυτό θα υπάρξουν οι γόνιμες διαδικασίες για να κάνουμε αυτό που ως παράταξη ξέρουμε, να υπηρετούμε τον πολίτη».

Ο υπουργός Υγείας στρέφει τους προβολείς στο ό,τι: «Μετά από σχεδόν τρία χρόνια διακυβέρνησης οι πολίτες στηρίζουν τον πρωθυπουργό και την παράταξη μας».

Σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη η αποδοχή της κυβέρνησης έμεινε ανεπηρέαστη παρότι, όπως καταμαρτυρά στον ΣΥΡΙΖΑ, αυξήθηκε ο βαθμός της πολιτικής έκθεσής του: «Η αντιπολίτευση αγκαλιασμένη με τον λαϊκισμό που τη χαρακτηρίζει σε όλες τις κρίσεις είναι απούσα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να καταφέρει να αντλήσει από αυτές κομματικό όφελος».

Ο Θάνος Πλεύρης φιλοτεχνώντας στον καμβά των κυβερνητικών πεπραγμένων υπενθυμίζει ότι:

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κλήθηκε από την πρώτη στιγμή να διαχειριστεί σειρά από κρίσεις. Από τους πρώτους κιόλας μήνες έπρεπε να διαχειριστεί την τουρκική προκλητικότητα και να αποτρέψει την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία και την εισβολή μεταναστών από τον Έβρο. Εν συνεχεία διαχειρίζεται την πανδημία covid 19 τόσο στο υγειονομικό επίπεδο με την ενίσχυση του ΕΣΥ, τον εμβολιασμό του πληθυσμού και την υγειονομική κάλυψη, όσο και σε επίπεδο στήριξης της κοινωνίας διαθέτοντας σειρά από οικονομικά πακέτα ενίσχυσης. Παράλληλα διαχειρίζεται και τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία λόγω της παράνομης ρωσικής εισβολής με επιπλέον στήριξη στους πολίτες».

Όπως ξεκαθαρίζει ο υπουργός Υγείας οι διαδοχικές κρίσεις δεν ανέστειλαν την εφαρμογή της μεταρρυθμιστικής ατζέντας της κυβέρνησης: «Σε όλο αυτό το διάστημα δεν σταματήσαμε να συνεχίζουμε το μεταρρυθμιστικό έργο για το καλό της πατρίδας και των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα της κυβερνητικής πολιτικής. Η παράταξη μας είναι μαθημένη να έχει πρώτα την πατρίδα και συνεχίζουμε σε πολιτικές που ενισχύουν την χώρα μας και βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη».

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη στο CNN Greece:

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κλήθηκε από την πρώτη στιγμή να διαχειριστεί σειρά από κρίσεις. Από τους πρώτους κιόλας μήνες έπρεπε να διαχειριστεί την τουρκική προκλητικότητα και να αποτρέψει την εργαλιοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία και την εισβολή μεταναστών από τον Έβρο.


Εν συνεχεία διαχειρίζεται την πανδημία covid 19 τόσο στο υγειονομικό επίπεδο με την ενίσχυση του ΕΣΥ, τον εμβολιασμό του πληθυσμού και την υγειονομική κάλυψη, όσο και σε επίπεδο στήριξης της κοινωνίας διαθέτοντας σειρά από οικονομικά πακέτα ενίσχυσης. Παράλληλα διαχειρίζεται και τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία λόγω της παράνομης ρωσικής εισβολής με επιπλέον στήριξη στους πολίτες.


Σε όλο αυτό το διάστημα δεν σταματήσαμε να συνεχίζουμε το μεταρρυθμιστικό έργο για το καλό της πατρίδας και των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα της κυβερνητικής πολιτικής. Η παράταξη μας είναι μαθημένη να έχει πρώτα την πατρίδα και συνεχίζουμε σε πολιτικές που ενισχύουν την χώρα μας και βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη.


Η αντιπολίτευση αγκαλιασμένη με τον λαϊκισμό που τη χαρακτηρίζει σε όλες τις κρίσεις είναι απούσα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να καταφέρει να αντλήσει από αυτές κομματικό όφελος. Μετά από τρία χρόνια σχεδόν διακυβέρνησης οι πολίτες στηρίζουν τον πρωθυπουργό και την παράταξη μας.


Το Συνέδριο μας συμπίπτει με την αφετηρία του τέταρτου χρόνου διακυβέρνησης μας και μέσα από αυτό θα υπάρξουν οι γόνιμες διαδικασίες για να κάνουμε αυτό που ως παράταξη ξέρουμε, να υπηρετούμε τον πολίτη».


ΔΗΜΟΦΙΛΗ