ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης στο CNN Greece: Η ΝΔ το μόνο αληθινά, προοδευτικό κόμμα

Παύλος Μαρινάκης στο CNN Greece: Η ΝΔ το μόνο αληθινά, προοδευτικό κόμμα
Μήνυμα πριν από το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Η ατράνταχτη απόδειξη ότι η Νέα Δημοκρατία, «είναι η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα που εκπροσωπεί την πρόοδο», μέσω της ανάδειξης του κράματος των μεταρρυθμίσεων και της κοινωνικής πολιτικής, θα είναι στον πυρήνα των εργασιών του 14ου Συνεδρίου του κόμματος, διαμηνύει, o Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

«Που σέβεται και υπολογίζει τους νέους. Που δεν κυβερνά με στόχο τις επόμενες εκλογές, αλλά τις επόμενες γενιές», συμπληρώνει στην παρέμβαση του στο CNN Greece, ο κ. Μαρινάκης.

Υπερθεματίζοντας προς αυτήν την κατεύθυνση ο Γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζει πως:

«Ο πατριωτισμός, η πρόοδος, η αλληλεγγύη και η ευαισθησία στις ανάγκες των πολιτών δεν είναι συνθήματα».

Προσθέτει δε, εμφατικά:

«Μέσα από τους νόμους που θέσπισε η Βουλή και εφαρμόζει η Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει αυτές τις λέξεις σε πράξεις και να τις επαναφέρει στην αληθινή τους διάσταση».

Διαβάστε ολόκληρη την παρέμβαση του Γραμματέα της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας ενόψει του 14ου Συνεδρίου του κόμματος.

Νέα Δημοκρατία: Το μόνο αληθινά προοδευτικό κόμμα

Όλοι συμφωνούμε ότι, μέσα σε αυτά τα τρία σχεδόν χρόνια που η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, έχουν αλλάξει πολλά. Οι αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις (πανδημία, υβριδική εισβολή στον Έβρο, εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, πληθωριστική κρίση) λειτούργησαν και εξακολουθούν να λειτουργούν ως επιταχυντές του πολιτικού χρόνου, επιτάσσοντας άμεσες και βιώσιμες λύσεις.

Μέσα από τις στρατηγικές επιλογές της Κυβέρνησης, η εικόνα της Ελλάδας σε διεθνές, οικονομικό και αναπτυξιακό επίπεδο έχει αλλάξει εντελώς και η χώρα μας αποτελεί παράδειγμα στην αντιμετώπιση των διεθνών προκλήσεων. Οι εμβληματικές μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης, η στήριξη στους πολίτες και η κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύουν πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα που εκπροσωπεί την πρόοδο. Που σέβεται και υπολογίζει τους νέους. Που δεν κυβερνά με στόχο τις επόμενες εκλογές, αλλά τις επόμενες γενιές.

Αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να αναδείξουμε και μέσα από το 14ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματός μας.

Μιλώντας για όλες τις πτυχές του κυβερνητικού έργου θα αποδείξουμε στην πράξη ότι η Νέα Δημοκρατία βασισμένη στον πυρήνα της ιδεολογίας της και στους ανθρώπους της, έχει κάνει -και συνεχίζει να κάνει- πραγματική κοινωνική πολιτική. Ο πατριωτισμός, η πρόοδος, η αλληλεγγύη και η ευαισθησία στις ανάγκες των πολιτών δεν είναι συνθήματα. Μέσα από τους νόμους που θέσπισε η Βουλή και εφαρμόζει η Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει αυτές τις λέξεις σε πράξεις και να τις επαναφέρει στην αληθινή τους διάσταση.

Πρόοδος είναι οι μειώσεις φόρων, το άνοιγμα θέσεων εργασίας, η μείωση της ανεργίας, οι νόμοι που προστατεύουν τα θύματα και επιβάλλουν δίκαιες και όχι ελαστικές ποινές στους δράστες.

Πατριωτισμός είναι το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων της διασποράς. Αλληλεγγύη είναι οι ίσες ευκαιρίες. Ευαισθησία στις ανάγκες των πολιτών είναι η ουσιαστική μέριμνα για τα άτομα με αναπηρία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους. Και όλα αυτά τα εκπροσωπούν – και, κυρίως, τα εφαρμόζουν στην πράξη – το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ