ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ για την αντιπολιτευτική τακτική της Χαριλάου Τρικούπη

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ για την αντιπολιτευτική τακτική της Χαριλάου Τρικούπη
«Υποδείξεις δεν δεχόμαστε», σχολίασε η Νάντια Γιαννακοπούλου και επέμεινε στις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΙΝΤΙΜΕ

Σφοδρή αντιπαράθεση για την αντιπολιτευτική ρητορική του ΚΙΝΑΛ είχαν στη Βουλή Νάντια Γιαννακοπούλου και Κώστας Ζαχαριάδης με αφορμή τις ευθύνες που απέδωσε η βουλευτής του Κινήματος στις κυβερνήσεις και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ζαχαριάδης επέκρινε τη Χαριλάου Τρικούπη ότι τηρεί τακτική ίσων αποστάσεων και ζήτησε να διαλέξουν πολιτικό αντίπαλο.

«Δεν μπορείτε να λέτε Τσίπρας και Μητσοτάκης. Πέρασαν τρία χρόνια και πρωθυπουργός είναι ο κ. Μητσοτάκης, διαλέξτε αντίπαλο και στην Ελλάδα και Ευρώπη, διαλέξτε συμμάχο», είπε προς τα έδρανα του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε:

«Καλώς φωτογραφιζόμαστε στην ίδια φωτογραφία στους σοσιαλιστές και δημοκράτες κάθε μήνα πριν τη Σύνοδο Κορυφής στην Ευρώπη, αλλά δεν μπορείτε στην ευρωπαϊκή οικογένεια να είστε αγκαλιές και φιλιά με Κόστα και Σάντσες και στην Ελλάδα να τηρείτε τουλάχιστον ίσες αποστάσεις».

Υποδείξεις δεν δεχόμαστε, σχολίασε η Νάντια Γιαννακοπούλου και επέμεινε στις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουν την τάση στον ΣΥΡΙΖΑ να μας υποδεικνύουν τι πρέπει να λέμε και να κάνουμε. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ υποδείξεις και μαθήματα αντιπολιτευτικής τακτικής δεν δεχόμαστε ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε από άλλο κόμμα», αντέτεινε και συμπλήρωσε ότι εν αντιθέσει με την αξιωματική αντιπολίτευση το κόμμα της ασκεί σκληρή αντιπολίτευση στη κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίς όμως λαϊκισμούς, αλλά με προτάσεις.

«Δεν ξεχνάμε τις ευθύνες σας που κυβερνήσατε 5 χρόνια. Επειδή μιλήσατε για ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα και για οικογενειακές φωτογραφίες, πολύ κακώς φωτογραφιζόμαστε μαζί, καθώς στο συνέδριό σας αποφασίσατε ότι ανήκετε στο αριστερό κόμμα της ΕΕ, αποφασίσατε ότι σύντροφός σας είναι ο κ. Μελανσόν. Αποφασίσετε κάποια στιγμή, δεν μπορεί να είστε και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα, και με τους εισβολείς και με τους Ουκρανούς και αντιεμβολιαστές και με τα εμβόλια», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ