ΠΟΛΙΤΙΚΗ

14ο Συνέδριο ΝΔ - Μπούγας: Στρατηγικός μας στόχος η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές

14ο Συνέδριο ΝΔ - Μπούγας: Στρατηγικός μας στόχος η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές
«Μετά το τέλος του συνεδρίου μας, καθένας από εμάς πρέπει να μεταφέρει το μήνυμα του. Το μήνυμα αυτό εμπεριέχεται σε μια μόνο λέξη: Σταθερότητα», δήλωσε ο κ. Μπούγας INTIME NEWS

«Στρατηγικός μας στόχος η αυτοδυναμία. Αν δεν επιτευχθεί στις πρώτες εκλογές θα στραφούμε ξανά στην πηγή της δύναμη μας. Στον ελληνικο λαό», διαμήνυσε ο γ.γ. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μπούγας από το βήμα του 14ου Συνεδρίου του κόμματος

Ο κ. Μπούγας έκανε ειδική μνεία και στα εκλογικά διλήμματα που αναπόδραστα ανακύπτουν στο εκλογικό φόντο που συνθέτουν τα δεδομένα της απλής αναλογικής:

«Τα ερωτήματα θα τεθούν ξεκάθαρα: Η χώρα θα προχωρήσει με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή κάποιον άλλο; Θα εμπιστευτούμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας στη ΝΔ ή σε μια πολυκομματική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί λόγω της συγκυρίας και της στοχευσης των κομμάτων αλλά για να απομακρύνουν τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη;».

Ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε τη συζήτηση για συνεργασία «ατελέσφορη» γιατί όπως εξήγησε: «Μπορεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες».

Τόνισε δε εμφατικά ότι «όσοι ανήκουμε στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είμαστε εδώ για να υπηρετούμε την πατρίδα και το έθνος αφιερωμένη στις σταθερές αρχές και αξίες μας για νέους κοινωνικούς αγώνες με δυναμισμό συλλογικότητα και αυτοπεποίθηση».

Ο Γιάννης Μπούγας απηύθυνε την παρότρυνση:

«Μετά το τέλος του συνεδρίου μας, καθένας από εμάς πρέπει να μεταφέρει το μήνυμα του. Το μήνυμα αυτό εμπεριέχεται σε μια μόνο λέξη: Σταθερότητα».

Έθεσε δε, ως στόχο «ακόμη και όσοι δεν ανήκουν στην παράταξή μας να μας εμπιστευτούν ξανά», γιατί όπως υποστήριξε «η συμπόρευση μας δεν ήταν συγκυριακή».

Παρακολουθήστε εδώ τις εργασίες του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ