ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης στο Συνέδριο της ΝΔ: Δεν θα επιτρέψουμε στην ακυβερνησία να κυβερνήσει

Γεωργιάδης στο Συνέδριο της ΝΔ: Δεν θα επιτρέψουμε στην ακυβερνησία να κυβερνήσει
«Πρέπει να δώσουμε τη μάχη να μην ξανακυβερνήσει η αριστερά. Αυτή η αριστερά του λαϊκισμού. Δεν πρέπει ποτέ να τους αφήνουμε ούτε μια ίντσα ιδεολογικού χώρου», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το Σάββατο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Στη χρωματισμένη με έντονες, ιδεολογικές αναφορές, παρέμβαση του, και αξιοποιώντας την πάσα Πιερρακάκη για το διακύβευμα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε:

«Δεν αρκεί να μην επιτρέψουμε στην ακυβερνησία να κυβερνήσει τη χώρα. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη να μην ξανακυβερνήσει η αριστερά. Αυτή η αριστερά του λαϊκισμού. Δεν πρέπει ποτέ να τους αφήνουμε ούτε μια ίντσα ιδεολογικού χώρου».

Αποκρούωντας αντιπολιτευτικά βέλη για το Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης από τις ανατιμήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:

«Τα μέτρα δεν τα πήραμε επειδή μας πίεζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αποφάσεις που έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης ακολουθώντας τη βασική γραμμή αυτής της παραταξεως, δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του. Δεν παραχωρούμε στην αριστερά την κοινωνική ευαισθησία».

Πρόσθεσε δε, σε καυστικό ύφος: «Δεν τους χαρίζουμε την ευαισθησία για το περιβάλλον. Εμείς ξεκινήσαμε την απολιγνιτοποίηση. Εμεις ξεκινησαμε τα εργα για την προστασία του περιβαλλοντος. Δεν περιμέναμε τον κ. Τσίπρα, και τον ΣΥΡΙΖΑ που τώρα έγινε το κόμμα του λιγνίτη».

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε φορτισμένο τόνο, απηύθυνε και ντόπες αυτοπεποίθησης προς τα στελέχη του κόμματος. Σχολιάζοντας συγκεκριμένα την αγωνία από την οποία, όπως είπε, διακατέχονται ορισμένα εξ’αυτών μιλώντας για ατυχία της γαλάζιας διακυβέρνηση να διαχειριστεί απανωτές κρίσεις σημείωσε:

«Δεν ήμασταν άτυχοι. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Φαντάζεστε όλα αυτά να τα είχαμε ζήσει με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα; Που θα ήταν η Ελλάδα σήμερα; Ο Θεός μας έσωσε και ο ελληνικός λαός τον Ιούλιο του 2019 και εξελέγη ένας πρωθυπουργός σοβαρός, που ήξερε να κάνει τη δουλειά και κράτησε την Ελλάδα όρθια σε αυτές τις κρίσεις».

Και συμπλήρωσε: «Γι αυτό ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε τον Μητσοτάκη σε αυτές τις κρίσεις πάμε λοιπόν με ψηλά το κεφάλι για τη νέα μεγάλη νίκη».

Αναφερόμενος στις επόμενες εκλογές, ο υπουργός Ανάπτυξης εξέπεμψε το μήνυμα:

«Θα δώσουμε τον επερχόμενο εκλογικό αγώνα. Να είστε απολυτως βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει δίκαια για αυτά που καναμε κατά τη διάρκεια της κυβενρητικής μας θητείας».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις από το 14ο Συνέδριο της ΝΔ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ