ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντογεώργης: Η πλειοψηφία των πολιτών αντιλαμβάνεται, ότι με τη ΝΔ θα βαδίσει σε ασφαλή μονοπάτια

Κοντογεώργης: Η πλειοψηφία των πολιτών αντιλαμβάνεται, ότι με τη ΝΔ θα βαδίσει σε ασφαλή μονοπάτια
Στιγμιότυπο από το 14ο Συνέδριο της ΝΔ ΑΠΕ/ΜΠΕ

Την πεποίθησή του ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας αντιλαμβάνεται, ότι η χώρα μπορεί μόνο με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βαδίσει σε ασφαλή μονοπάτια», εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης.

Μιλώντας στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Κοντογεώργης, τόνισε εμφατικά: «Έχουμε ακόμη έναν χρόνο δουλειά. Μια ακόμη νίκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για τη Νέα Δημοκρατία. Μια νίκη για την Ελλάδα που θέλει να πάει μπροστά».

Ο Θανάσης Κοντογεώργης ανέφερε ότι: «Το συνέδριο αυτό επιβεβαιώνει και επαληθεύει την απεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας σε εκείνη την πλατιά κοινωνική συμμαχία που ανέδειξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και έφερε τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση».

Πρόσθεσε δε: «Ήταν μια συμμαχία των ανθρώπων της προόδου του αυτονόητου, του ορθού λόγου. Όλων εκείνων που στα χρόνια της οικονομικής κρίσης διαφύλαξαν τις δυο μεγαλύτερες κατακτήσεις της χώρας μας. Τη συμμετοχή μας στην ΕΕ και στη ζώνη του ευρώ και απέτρεψαν τη διάλυση της χώρας».

Όπως υπενθύμισε: «Ύστερα από τρία χρόνια απτού και συγκεκριμένου κυβερνητικού έργου, εκπληρώσαμε πολλές από τις προεκλογικές μας εξαγγελίες» και επανέλαβε ότι: «Ο Πρόεδρος μας παρουσίασε μια συνολική άποψη για τη χώρα και την προοδευτική διακυβέρνηση. Κι αυτές και τα κυβερνητικά και τα κομματικά στελέχη υπηρετούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ