ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα της συζήτησης στη Βουλή για το Ασφαλιστικό

Το πρόγραμμα της συζήτησης στη Βουλή για το Ασφαλιστικό

Το Σάββατο εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό νομοσχέδιο με τίτλο «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος - Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων», αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ η συζήτηση του σχεδίου νόμου θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχιστεί έως τα μεσάνυχτα και θα επαναληφθεί στις 10.00 το πρωί της Κυριακής έως τις 10.00 το βράδυ.

«Η ψήφιση του νόμου δεν αποτελεί "προαπαιτούμενο", αλλά "εργαλείο" το οποίο ενισχύει τη θέση των εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup της Δευτέρας», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης υπογραμμίζοντας πως «το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αποτελεί την πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό μέσα στις παρούσες συνθήκες».

Ο κ. Βούτσης, διαβεβαίωσε ότι δεν απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία για την ψήφιση του συνολικού πακέτου της συμφωνίας, και τόνισε η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί να έρθει προς ψήφιση πακέτο προληπτικών μέτρων έως το 2018.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ