ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Οι επόμενες εκλογές θα είναι απόλυτα καταδικαστικές για την κυβέρνηση

Σκουρλέτης: Οι επόμενες εκλογές θα είναι απόλυτα καταδικαστικές για την κυβέρνηση
«Στερείστε της απόλυτης ευαισθησίας να κατανοήσετε τι περνούν, εδώ και εννέα μήνες, τα νοικοκυριά, οι επιχειρήσεις, με δικές σας, εγκληματικές ευθύνες», είπε ο κ. Σκουρλέτης επικρίνοντας την κυβέρνηση INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην εκτίμηση ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι απόλυτα καταδικαστικές για την κυβέρνηση και την πολιτική της, προέβη την Τρίτη ο Πάνος Σκουρλέτης και επέμεινε στην υιοθέτηση από την κυβέρνηση της τροπολογίας για την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής έως ότου κριθεί η νομιμότητα της από τη Δικαιοσύνη.

«Στερείστε της απόλυτης ευαισθησίας να κατανοήσετε τι περνούν, εδώ και εννέα μήνες, τα νοικοκυριά, οι επιχειρήσεις, με δικές σας, εγκληματικές ευθύνες, οι οποίες σχετίζονται με τον αναποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης της ενεργειακής κρίσης. Αφήσατε εννέα μήνες τους πολίτες να κρυώνουν, να τους κυνηγούν τα χρέη και τώρα μας λέτε “πώς τολμάτε και ζητάτε”, ενώ υπάρχει μια τεκμηριωμένη προσφυγή, η οποία βασίζεται και στο εθνικό και στο ευρωπαϊκό Δίκαιο», είπε και μίλησε για καταχρηστική πρακτική εκ μέρους των εταιρειών, με βάση τον τρόπο που εφαρμόστηκε η ρήτρα αναπροσαρμογής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ότι η χώρα ξαναζεί στιγμές ανθρωπιστικής κρίσης με επίκεντρο την ενεργειακή κρίση, ενώ αναφερόμενος στο πόρισμα της ΡΑΕ, λέγοντας ότι διαρρέεται τα τελευταία 24ωρα ότι τα κέρδη είναι γύρω στα 900 εκατομμύρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ