Δένδιας στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα έτοιμη να καλωσορίσει τη Σουηδία και τη Φινλανδία στη Συμμαχία
Ανανεώθηκε:
Την ετοιμότητα της Ελλάδας να καλωσορίσει στο ΝΑΤΟ τη Σουηδία και τη Φινλανδία επανέλαβε προσερχόμενος στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας ο Νίκος Δένδιας.
Ο υπουργός Εξωτερικών απέφυγε να σχολιάσει τη στάση της Τουρκίας έναντι της πρόθεσης των Σκανδιναβικών χωρών να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ.
Ο Νίκος Δένδιας σημείωσε: «Προσβλέπω σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον δείπνο».
Και πρόσθεσε: «Το κύριο μενού θα είναι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και κάτι, το οποίο έχει τεράστια σημασία νομίζω για όλες τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, η υποδοχή στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και της Φιλανδίας.
»Η Ελλάδα έχει διαχρονικά εξαιρετικές σχέσεις με αυτές τις δύο χώρες, είναι επίσης μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης κατά συνέπεια η ελληνική πλευρά έχει μία σαφέστατη τοποθέτηση: Eίμαστε έτοιμοι να καλοδεχτούμε την Σουηδία και την Φινλανδία στην νατοϊκή οικογένεια πιστεύω ότι έχουν πάρα πολλά να προσφέρουν.»
Διακοπές Χριστουγέννων: Πότε κλείνουν τα σχολεία
03:00
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30