Διέψευσε τη σύνδεση του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό με τα κρούσματα περικαρδίτιδας ο Πλεύρης
Ανανεώθηκε:
Κατηγορηματικός ότι τα κρούσματα περικαρδίτιδας δεν συνδέονται με τους εμβολιασμούς ενάντια στον κορωνοϊό, εμφανίστηκε στη Βουλή ο Θάνος Πλεύρης.
«Πάντοτε υπήρχαν και εμφράγματα και θρομβώσεις, δεν υπάρχει όμως καμία απολύτως αύξηση, δεν μπορεί να συνδεθεί αυτό με το εμβόλιο. Τα εμβόλια είναι ασφαλή έχουν δοκιμαστεί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και έχουμε τη δυνατότητα χάρη σε αυτά να λέμε έχουμε μπει σε άλλη φάση της πανδημίας», ανέφερε ο υπουργός Υγείας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Μαρίας Αθανασίου από την Ελληνική Λύση στη Βουλή. Επικαλέστηκε μάλιστα, στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από σχετική έρευνα του ΕΟΦ.
Στο πλαίσιο συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης, ο κ. Πλεύρης επανέλαβε πώς για όσο διαρκεί η πανδημία οι ανεμβολίαστοι γιατροί και νοσηλευτές θα βρίσκονται σε αναστολή. Διαχώρισε πάντως, τους διοικητικούς υπάλληλους, υποστηρίζοντας παράλληλα την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων όσο οι σκληροί δείκτες της πανδημίας υποχωρούν.
Η Επιτροπή Νόμπελ καταδικάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Ρωσία την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Memorial
15:41
«Γρήγορο» και «διαρκές» τέλος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή ζητούν Ευρωπαίοι ηγέτες και ο Καναδάς
15:34
Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση (vid)
15:29
Ακριβή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Πού κυμαίνονται οι τιμές
15:25