ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Αρμοδιότητά μου όλη η αγορά, να μην εργαστεί πουθενά η κόρη μου;

Γεωργιάδης: Αρμοδιότητά μου όλη η αγορά, να μην εργαστεί πουθενά η κόρη μου;
«Έχει κάνει άριστες σπουδές, άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό, έκανε αίτηση, την πήραν», είπε για τη θετή του κόρη ο υπουργός Ανάπτυξης INTIME

Εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης ζήτησε να μείνουν τα παιδιά των πολιτικών ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την κριτική που δέχθηκε για την πρόσληψη της θετής του κόρης, Θεοδώρας Μανωλίδου στο Ελληνικό.

«Ένα νέο κορίτσι βρήκε μια δουλειά, αυτό δεν έχει σχέση με εμένα, είναι μια αυθύπαρκτη προσωπικότητα, να μην πυροβολούμε τα νέα παιδιά ακόμη και αν είναι των πολιτικών μας αντιπάλων», είπε και πρόσθεσε ότι εφόσον το επιχείρημα είναι ότι εκείνος έχει εξουσία στο έργο, όπως έχει αρμοδιότητα και σε όλη την αγορά, η κόρη του δεν θα μπορούσε να προσληφθεί πουθενά ούτε στον ιδιωτικό, ούτε πολύ περισσότερο στο δημόσιο τομέα.

«Έχει κάνει άριστες σπουδές, άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό έκανε αίτηση την πήραν», είπε για τη θετή του κόρη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε στην κριτική που ασκείται και για τον γιο του πρωθυπουργού ο οποίος βρήκε δουλειά στο εξωτερικό, σημειώνοντας ότι με αυτά τα επιχειρήματα τα παιδιά των πολιτικών δεν θα έπρεπε να δουλέψουν πουθενά. «Άρα τα παιδιά αυτά να μην δουλέψουν πουθενά και να κάτσουν να μας βλέπουν επειδή είμαστε πολιτικοί... Είναι μεγάλο λάθος του κ. Τσίπρα που υποστηρίζει το Βαξεβάνη. Ακόμη και στον πόλεμο τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις από έξω. Έχουμε διαφωνίες αλλά δεν είμαστε και εχθροί», επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ