Επίθεση δικηγόρων σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Οξυμένα είναι τα πνεύματα στη Βουλή όπου συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο κι ένταση δεν επικρατεί μόνον στην αίθουσα της ολομέλειας, αλλά και στο εντευκτήριο όπου εκπρόσωποι του λεγόμενου κινήματος της γραβάτας την «έπεσαν» στον Σπύρο Λάππα.
Ομάδα δικηγόρων, ένα 24ωρο μετά την επιστολή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή στους "300" με την οποία τους έθετε προ των ευθυνών τους για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, είχε θερμό επεισόδιο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τις φωνές να ακούγονται και στους διαδρόμους.
«Ντροπή σου ρε, ντροπή σας, εμείς σας ψηφίσαμε! Ντροπή σου! Έχουμε οικογένειες και παιδιά και μας αφήνεται να ζήσουμε με 100 ευρώ το μήνα. Μας προδώσατε. Εμείς σας ψηφίσαμε και εσείς μας προδώσατε όπως κάνατε με όλους τους ψηφοφόρους σας. Την Κυριακή όμως που θα ψηφίζετε το νομοσχέδιο θα δείτε τι θα γίνει έξω από την Βουλή», του φώναξαν κι εκείνος σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες φέρεται να τους απάντησε ότι «εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι δικηγόροι αλλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα».
Πότε ξεκινά η καταβολή συντάξεων του Οκτωβρίου - Αναλυτικά ανά ταμείο
06:00
Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για την καταβολή, τον συμψηφισμό και το ακατάσχετο των αγροτικών ενισχύσεων
05:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Αναλυτικά τα κριτήρια για την υποβολή αιτήσεων στην πλατφόρμα
04:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026
03:00