ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτόπουλος σε Ουκρανό πρέσβη: Παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη και αμυντική βοήθεια

Παναγιωτόπουλος σε Ουκρανό πρέσβη: Παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη και αμυντική βοήθεια
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον πρέσβη της Ουκρανίας Σεργίι Σουτένκο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με τον πρέσβη της Ουκρανίας Σεργίι Σουτένκο συναντήθηκε, σήμερα Τρίτη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο οποίο υπογράμμισε την συμπαράσταση της Ελλάδας στον λαό της Ουκρανίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ουκρανία, και όπως υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτόπουλος η Ελλάδα, σε συνεννόηση με τους εταίρους στην Ε.Ε. και τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ παρέχει στην Ουκρανία, από την πρώτη στιγμή, κάθε δυνατή υποστήριξη και αμυντική βοήθεια, από τα υπάρχοντα αποθέματα, σε πνεύμα αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό.

Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας της Βρετανίας, Μπεν Ουάλλας, για τις δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας.

Στο επίκεντρο της επικοινωνίας των δύο ανδρών, βρέθηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και αμοιβαία επωφελών εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Όπως ανακοινώθηκε, έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ