Κουίκ: Δεν απαντώ στον πολιτικά περιπλανώμενο Χάρη Θεοχάρη
«Πολιτικά περιπλανώμενο» χαρακτήρισε ο Τέρενς Κουίκ τον Χάρη Θεοχάρη σε σημερινό του σχόλιο και τον κάλεσε να ακούσει την αποψινή ομιλία του προέδρου τον ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε «κάποια αποσπάσματα σίγουρα θα τον ενδιαφέρουν».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ έκανε το εξής σχόλιο:
«Μη με βάζετε να απαντήσω. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ από τον πολιτικά περιπλανώμενο Χάρη Θεοχάρη.
Χαιρετισμούς στον κ. Παπασταύρου, στο κόμμα που διάλεξε να κάνει την επόμενη πολιτική στάση του. Δεν πέρασε δα και πολύς καιρός από τότε που ως ΓΓΔΕ «ξεχνούσε» να ζητήσει τον φορολογικό έλεγχό του, ως εμπλεκόμενος στη λίστα Λαγκάρντ (Ο Παναμάς δεν είχε ακόμα αποκαλυφθεί).
Άραγε πολιτικά δειλός ή πολιτικά συνένοχος για προστασία του φίλου, του τότε πρωθυπουργού του;Του συνιστώ να ακούσει με ιδιαίτερη προσοχή απόψε στη Βουλή την ομιλία του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Σίγουρα θα τον ενδιαφέρουν κάποια αποσπάσματα».
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35