ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Ποιοι στήριξαν το PSI και διέλυσαν τα ταμεία;

Π. Καμμένος: Ποιοι στήριξαν το PSI και διέλυσαν τα ταμεία;
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ποιοι στήριξαν το PSI και διέλυσαν τα ταμεία, αναρωτήθηκε ο Π. Καμμένος κατά την ομιλία του στη Βουλή υπερασπιζόμενος την ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης.

"Να θυμίσω για ποιο λόγο φτάσαμε να ψηφίζουμε ασφαλιστικό; Ποιοι στήριξαν PSI; Χρεώσατε τα ταμεία 11 δις 597 εκατ. ευρώ, αυτή είναι η εικόνα χώρας, έτσι διαλύσατε χώρα και σήμερα παίρνει τέτοια μέτρα", είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας.

Έκανε ειδική αναφορά στην καμπάνια που γίνεται στο διαδίκτυο από προσωπικότητες για στήριξη της Ελλάδας "που καλεί ηγέτες αύριο στο Eurogroup να στηρίξουν την Ελλάδα".

Ενώ στάθηκε και σε έκθεση του ΔΝΤ του Ιουλίου 2014, πριν αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπου φαίνεται ότι τα συμφωνημένα μέτρα είναι 15 δις ευρώ για τη διετία 2015-16 ενώ σήμερα η κυβέρνηση φέρνει 5 δις μέχρι το 2018.

"Αυτή είναι η μόνη αλήθεια που υπάρχει", είπε χαρακτηριστικά. "Ψήφισαν μέτρα 58,6 δισ. και κάνουν σήμερα παλικαρισμούς", τόνισε.

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ακολουθεί ένα δρόμο με συμμαχίες προς νεοφιλευθερισμό και τον κ. Μητσοτάκη ότι έχει ανοίξει πόλεμο με οτιδήποτε σήμαινε πολιτική Καραμανλή.

Κατέληξε λέγοντας ότι οι μέρες που ακολουθούν για τον ελληνικό λαό θα είναι πολύ καλύτερες, εκτιμώντας ότι η αξιολόγηση θα κλείσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ