ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκληση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής ζητά το ΚΚΕ

Σύγκληση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής ζητά το ΚΚΕ
Την επιστολή υπογράφουν οι Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Παπαναστάσης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης INTIME

Τη σύγκληση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ζητά το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Τρεις βουλευτές, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Κώστα Τασούλα ζητούν να συνεδριάσει άμεσα η Επιτροπή προκειμένου να ενημερωθεί η Βουλή για την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Παίρνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων BMP-1 και την περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία ζητάμε να συγκληθεί η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για ενημέρωση» αναφέρουν.

Την επιστολή υπογράφουν οι Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Παπαναστάσης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.

Έκτακτη και κατεπείγουσα σύγκληση των επιτροπών Εθνικής Άμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων όπου θα κληθούν σε ακρόαση οι κ.κ. Δένδιας και Παναγιωτόπουλος ζήτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Οι βουλευτές μέλη των δύο επιτροπών ζητούν λεπτομερή, πλήρη, σφαιρική και υπεύθυνη ενημέρωση αναφορικά με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για αποστολή όπλων, πυρομαχικών, πολεμικού υλικού και εν γένει συστημάτων πολεμικού εξοπλισμού από τη χώρα μας στην Ουκρανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ