Συνάντηση Θεοδωρικάκου-Τσούνη: Ισχυρή στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ σε θέματα ασφάλειας
Συνάντηση με το νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνη είχε σήμερα, Τρίτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο κ. Τσούνης ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, διαδεχόμενος τον Τζέφρι Πάιατ και έχει επιδοθεί σε μια σειρά από συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας.
Στη συνάντηση με τον κ. Θεοδωρικάκο, όπως ανέφερε στο Twitter ο υπουργός, συζητήθηκε η ενδυνάμωση της στρατηγικής συνεργασίας στα θέματα ασφάλειας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.
«Συναντήθηκα σήμερα με το νέο Αμερικανό Πρέσβη George James Tsunis και συζητήσαμε την ενδυνάμωση της ήδη πολύ ισχυρής στρατηγικής συνεργασίας και στα θέματα ασφάλειας που έχουμε με τις ΗΠΑ. Καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος στο μήνυμά του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσούνης: Ο Μπάιντεν είναι σπουδαίος φιλέλληνας - Η Ελλάδα είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Τζορτζ Τσούνης: Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα - Μαγνήτης για επενδύσεις high-tech η Θεσσαλονίκη
e-ΕΦΚΑ: Ξεκινά η καταβολή του αδειοδωροσήμου σε πάνω από 90.000 οικοδόμους
02:00
Νέα εφαρμογή «Ergani App» για γρήγορες προσλήψεις - Πώς λειτουργεί
01:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό 5.486 εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια
00:30
Από γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος η φωτιά στη Σκύρο - Συνελήφθη 63χρονη
23:59